CZ EN

Ministerstvo financí sděluje, že dne 4. května 2011 vstoupila v platnost Smlouva mezi vládou České republiky a vládou Čínské lidové republiky o zamezení dvojímu zdanění a zabránění daňovému úniku v oboru daní z příjmu - podepsána v Pekingu 28. srpna 2009

Ministerstvo financí sděluje, že dne 4. května 2011 vstoupila v platnost Smlouva mezi vládou České republiky a vládou Čínské lidové republiky o zamezení dvojímu zdanění a zabránění daňovému úniku v oboru daní z příjmu, která byla podepsána v Pekingu dne 28. srpna 2009.  Ustanovení předmětné smlouvy se začnou v praxi provádět  od 1. ledna 2012.

Dnem, kterým se začne provádět tato nová smlouva, tj. dne  1. 1. 2012 přestanou být v platnosti a přestanou se ve vztazích mezi Českou republikou a Čínou provádět ustanovení Smlouvy mezi vládou Československé socialistické republiky a vládou Čínské lidové republiky o zamezení dvojího zdanění a zabránění daňovému úniku v oboru daní z příjmu, která byla podepsána v Praze dne 11. června 1987 (č. 41/1988 Sb.).

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.