CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-13948/2022/48

Dotaz:

Dle sdělení Evropské kosmické agentury (ESA) založené Úmluvou ESA číslo jednací CSE/CS(73)/19 v Paříži, jejímž členem je Česká republika od roku 2008, poskytla České republika této agentuře informace o zdanění příjmů fyzických osob v rámci České republiky, dané zákonem 586/1992 Sb., o daních z příjmů.

Žádám tedy o poskytnutí informace, jaké materiály týkající se zdanění příjmů fyzických osob byly Evropské kosmické agentuře poskytnuty, ať již samotným Ministerstvem financí, popř. prostřednictvím jiné organizace. Pokud takové informace předány nebyly, žádám i o toto sdělení.

Žádám o vyčíslení nákladů, pokud budou účtovány.

Dne 15. května 2022 jste svoji žádost upřesnil takto:

  • Jaké informace o právních předpisech v oblasti daně z příjmů fyzických osobo byly Evropské kosmické agentuře (ESA) poskytnuty, tedy zejména zda byl předán zákona 586/1992 Sb., Zákon o daních z příjmů a v jakém znění.
  • Zda byly pro ESA provedeny analýzy míry zdanění fyzických osob – rezidentů České republiky a v případě, že takové analýzy provedeny byly, i obsah těchto analýz.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.