CZ EN

Ministerstvo informuje o postupu litevského regulátora

Ministerstvo financí, odbor Procesní agendy a regulace hazardu, bylo kontaktováno litevským regulátorem pro oblast hazardních her (Gaming Control Authority) s žádostí o předání informace provozovatelům disponujícím povolením k provozování internetové hazardní hry vydaným Ministerstvem financí. 

Ministerstvo financí tímto upozorňuje na skutečnost, že litevský regulátor hazardních her blokuje internetové stránky nabízející internetové hazardní hry, které nejsou v Litevské republice povolené a které cílí na rezidenty Litevské republiky, blokuje jejich finanční transakce a sankcionuje jejich provozovatele.

V této souvislosti litevský regulátor provozovatelům hazardních her doporučuje, aby přijali taková opatření, která zajistí, že jimi nabízená hazardní hra nebude cílena na osoby s bydlištěm na území Litevské republiky. V opačném případě se vystavují riziku postihu ze strany příslušných dozorových orgánů.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.