CZ EN

Ministerstvo informuje o postupu maďarského regulátora

Ministerstvo financí, odbor 73, bylo kontaktováno maďarským regulátorem pro oblast hazardních her SARA (Supervisory Authority for Regulatory Affairs) s žádostí o předání informace provozovatelům disponujícím povolením k provozování internetové hazardní hry vydaným Ministerstvem financí. 

Ministerstvo financí tímto upozorňuje na skutečnost, že s účinností od 1. ledna začal maďarský regulátor hazardních her SARA blokovat internetové stránky nabízející internetové hazardní hry, které nejsou v Maďarsku povolené a které cílí na osoby s bydlištěm na území Maďarska, a sankcionovat jejich provozovatele, a to až do výše 100 mil. HUF.

V této souvislosti maďarský regulátor provozovatelům hazardních her doporučuje, aby přijali taková opatření, která zajistí, že jimi nabízená hazardní hra nebude cílena na osoby s bydlištěm na území Maďarska. V opačném případě se vystavují riziku postihu ze strany příslušných dozorových orgánů.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.