CZ EN

Změna formátu Hodnocení primárních dealerů českých státních dluhopisů

Z důvodu změny formátu komunikace Ministerstva financí s veřejností, ke které došlo počínaje uveřejněním Strategie financování a řízení státního dluhu na rok 2015, dochází i k úpravě formátu uveřejnění Hodnocení primárních dealerů českých státních dluhopisů, jehož nejbližší uveřejnění plánovalo Ministerstvo financí dne 30. ledna 2015. Informace obsažené této publikaci budou nově zahrnuty do nově připravované Zprávy o řízení státního dluhu v roce 2014, která bude obsahovat podrobné shrnutí a popis událostí z oblasti řízení státního dluhu v roce 2014, vyhodnocení emisní činnosti státu, vývoje zadluženosti České republiky a souvisejících úrokových výdajů státního rozpočtu, analýzu situace na primárním a sekundárním trhu státních dluhopisů a plnění stanovených strategických cílů v oblasti řízení rizik dluhového portfolia. Zprávu o řízení státního dluhu v roce 2014 plánuje Ministerstvo financí uveřejnit koncem ledna 2015.

Dosavadní Hodnocení primárních dealerů českých státních dluhopisů za březen, červen a září příslušného roku budou zachovány v dosavadní podobě s tím, že budou spojeny do jednoho dokumentu se Čtvrtletní informací o řízení dluhového portfolia za příslušné období a publikovány do konce dubna, července a října (v roce 2015 se uveřejnění plánuje vždy třetí pátek v měsíci následujícím po konci čtvrtletí).

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.