CZ EN

Informace z daňové oblasti elektronicky

Po spuštění „Daňového portálu“  počátkem července 2006, nabízí Česká daňová správa daňové veřejnosti další službu. Dnem 1. srpna 2006 je na jejích internetových stránkách  spouštěna služba „Really Simple Syndication“, známá pod zkratkou „RSS“.

Česká daňová správa tímto umožňuje daňové veřejnosti získat informace z daňové oblasti bez nutnosti návštěvy internetových stránek. Po instalaci příslušného programu stačí mít v provozu počítač a nainstalovaný program bude upozorňovat, že se na domovské stránce internetových stránek ČDS (případně v sekci "Daně a poplatky") objevila novinka. Do každé z novinek bude možné vstoupit a spojit se tak přímo s internetovými stránkami ČDS. Pokud uživateli bude stačit krátká anotace, nemusí se s internetovými stránkami ČDS spojovat. Výhodou služby je tedy to, že uživatel je informován o novinkách, aniž by musel internetové stránky ČDS permanentně aktivně sledovat.

Do budoucna se rozsah poskytovaných informací rozšíří tak, aby zahrnovaly jednotlivé sekce internetových stránek České daňové správy. Podrobnější informace .

Česká daňová správa také připravuje e-mailovou verzi této služby, což bude znamenat, že uživateli budou zasílány zpřístupněné informace na jím udanou e-mailovou adresu.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.