CZ EN

Výsledky konzultačního procesu s odbornou veřejností a sociálními partnery - diskuse o výhodách a nevýhodách zavedení daňových asignací

Ministerstvo financí na základě úkolu vyplývajícího z vládního programového prohlášení vyzvalo dne 2. června 2006 na svých internetových stránkách odbornou veřejnost i další sociální partnery k zasílání námětů a připomínek k možnosti zavedení daňových asignací do českého daňového systému.

V termínu do 31. července 2006 ministerstvo obdrželo několik podnětů k výhodám a nevýhodám zavedení daňových asignací včetně devíti nominací zástupců neziskových organizací či jejich svazů a asociací do připravované pracovní skupiny k této problematice.

Nominovaní zástupci budou pozváni na jednání pracovní skupiny koncem léta či v průběhu podzimu letošního roku. Pro další práce na problematice daňových asignací bude rozhodující, zda tato problematika bude patřit mezi programové priority nové vlády.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.