CZ EN

Poradcem na posouzení účinnosti programu stabilizace a provedení analýzy možností dokončení privatizace ČSA bude Deloitte Advisory

Ministerstvo financí České republiky oznamuje, že společnost Deloitte Advisory s.r.o. ze skupiny Deloitte Touche Tohmatsu byla, ve spolupráci s Ministerstvem dopravy České republiky, vybrána k realizaci zakázky na posouzení účinnosti programu stabilizace a provedení analýzy možností dokončení privatizace společnosti České aerolinie a.s.

Jedná se o zakázku malého rozsahu v souladu s usnesením Vlády ČR č. 1035 ze dne 12. září 2007 k návrhu postupu k zajištění transformace a privatizace státního podniku Letiště Praha a dokončení stabilizace a privatizace společnosti České aerolinie a.s.

Deloitte Touche Tohmatsu je přední světovou poradenskou společností zaměstnávající více než 150 000 odborníků v téměř 140 zemích světa, která nabízí služby ve čtyřech hlavních profesních oblastech: auditu a finančním, manažerském a daňovém poradenství. Ve střední Evropě působí Deloitte prostřednictvím společnosti Deloitte Central Europe Holdings Limited, která je předním poskytovatelem profesních služeb zaměstnávajícím více než 3 400 odborníků v 17 zemích tohoto regionu. Finanční poradenství ve společnosti Deloitte je samostatnou divizí, která poskytuje poradenské služby v oblasti  fúzí a akvizic, privatizací, oceňování podniků, finančního modelování, reorganizací společností, poradenství při získávání kapitálu a služby due diligence.

Mgr. Ondřej Jakob
tiskový mluvčí MF ČR

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.