CZ EN

Poslední kolo Účtenkovky zná své výherce

Ve středu 15. dubna proběhlo poslední slosování Účtenkovky, do kterého přes 284 tisíc aktivních soutěžících zaregistrovalo celkem 8 972 057 účtenek. Pomocí generátoru náhodných čísel bylo vylosováno 30 215 jedinečných BKP kódů. Slosování, na které dohlíželi dva zástupci Ministerstva financí, proběhlo opět bez problémů. Jednotliví výherci byli informováni SMS zprávou nebo e-mailem. Pokud mají hráčský účet, naleznou informaci o výhře také v záložce Výhry. Kompletní výherní listina posledního slosování je zveřejněna na webu Účtenkovky.

Výhry z posledního slosování budou rozesílány na účet hromadně v následujících dnech, a to 17. a 27. dubna a 10. května. Připomínáme, že pro výplatu výhry si musíte zřídit hráčský účet, a to do 30 dnů od informování o výhře. Kvůli nouzovému stavu tentokrát nebude možné vyzvednout si výhry osobně v sídle Sazky. U peněžitých výher nad 20 tis. Kč může výplata proběhnout pouze bezhotovostním převodem na základě ověření věku a totožnosti. Nový model vozu značky Ford Focus Trend EcoBoost předají novému majiteli zástupci Ministerstva financí osobně.

Více informací na www.uctenkovka.cz.

Děkujeme všem za účast v soutěži a gratulujeme výhercům!

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.