CZ EN

Změny ve vedení sekce Finanční řízení a audit

Náměstek pro řízení sekce Finanční řízení a audit Tomáš Vyhnánek končí k 30. září 2020 ve své pozici. Na uvolněné místo bude vypsáno výběrové řízení v souladu se zákonem o státní službě.

„Jsem rád, že se mi během pěti let podařilo vybudovat dobře fungující sekci, která aktivně využívá kompetencí jí svěřených, ať už v oblasti cenové regulace, centrálních nákupů či kontrolních a auditních agend. Pět let je zároveň vhodná doba k dalšímu posunu, v mém případě zpět k odborné činnosti v oblasti harmonizace finančního řízení a interního auditu, což jsou oblasti mého celoživotního profesního zájmu,“ říká ke svému rozhodnutí Tomáš Vyhnánek.

"Považuji za dobrou zprávu, že pan Vyhnánek zůstává ve struktuře resortu, protože je zkušený odborník v oblasti financí a jeho praktické zkušenosti tak zůstanou přínosem pro státní správu,“ řekla k rozhodnutí Tomáše Vyhnánka ministryně financí Alena Schillerová.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.