CZ EN

Seminář „Jak prosazovat a prosadit změny ve veřejné správě“

Jako závěrečnou akci k projektu Posílení řízení a kontroly veřejných financí, který je financovaný z Fondů EHP 2014-2021, uspořádala Centrální harmonizační jednotka Ministerstva financí dne 12. června 2023 seminář na téma „Jak prosazovat a prosadit změny ve veřejné správě“.

Cílem semináře bylo sdílení dobré praxe i slepých uliček při tvorbě a prosazování komplexních legislativních změn v prostředí veřejné správy. O své zkušenosti s implementacemi změn se podělili zástupci Ministerstva financí (příprava zákona o řízení a kontrole veřejných financí), Národní technické knihovny (systémové změny v informační podpoře výzkumu, vývoje a inovací), Ministerstva pro místní rozvoj (změny zákona o zadávání veřejných zakázek), Ministerstva práce a sociálních věcí (úskalí při prosazování legislativních změn v oblasti sociálního zabezpečení) a Digitální a informační agentury (implementace změn v oblasti eGovernmentu).

Semináře se účastnilo přes 90 účastníků napříč nejrůznějšími orgány státní správy i územní samosprávy.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.