CZ EN

Kariérní den „Kariéra auditora na Ministerstvu financí“

Rádi bychom Vás pozvali na náš kariérní den zaměřený na odbor Auditní orgán, který se uskuteční dne 11. června 2024 od 9:00 do 12:00.
  • Datum: 11. 6. 2024
  • Čas: 9:00 - 12:00
  • Místo: Ministerstvo financí ČR, Letenská 15, Praha 1

Program:
Po prohlídce historické budovy ministerstva se můžete těšit na úvodní blok s Kateřinou Ježkovou a Veronikou Bosákovou, přednášku Stanislava Bureše o roli auditního orgánu, prezentaci Matouše Haicla „Audit je jen začátek“, a workshop „Audit na nečisto“ vedený Kristýnou Gabrielovou a Oldřichem Přibylem. Na závěr proběhne personální okénko a diskuze.

Proč přijít:
Přijďte se dozvědět více o roli a činnosti odboru Auditní orgán na Ministerstvu financí. Budete mít jedinečnou příležitost poznat různorodou náplň práce tohoto odboru, která zahrnuje nejen tradiční auditní činnosti, ale i inovativní projekty a postupy. Setkáte se s odborníky z praxe, kteří Vám představí, jaké to je pracovat jako auditor, jaké jsou výzvy a příležitosti této profese a jak můžete přispět k efektivnímu fungování státní správy. Tato akce je ideální pro studenty a absolventy, kteří zvažují kariéru v oblasti auditu a chtějí získat hlubší vhled do této profese.

Co s sebou:
Nezapomeňte si občanský průkaz!
Registrace je povinná, přihlásit se můžete pomocí QR kódu nebo na odkazu zde: https://lnkd.in/edh-pjgk 

Těšíme se na setkání a na Vaši účast!

Vyplnit žádost

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.