CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-9679/2022/48

Dotaz:

„pro účely diplomové práce Vás prosím o poskytnutí následující informace.

V rámci pandemie COVID-19 v roce 2020 mělo Ministerstvo vnitra spolu s Ministerstvem zdravotnictví na starost centrální nákup osobních ochranných prostředků a jiných zdravotnických potřeb (OOP a ZP). U Ministerstva zdravotnictví byla provedena analytická prověrka těchto nákupů, kterou zasílám v příloze a která byla poskytnuta v rámci žádosti o informace, a to pod č. j. MF-25258/2021/48-6.

Žádám tedy o sdělení, zdali existuje i analýza/zhodnocení (či jiný dokument obdobného charakteru) nákupů OOP a ZP v roce 2020 realizovaných Ministerstvem vnitra, ať už vytvořená jejich resortem či vytvořena Vámi z jejich podkladů. Pakliže tento/tyto dokument/y zabývající hodnocením těchto výdajů ze státního rozpočtu existuje/í, prosím o jeho/jejich zaslání.“

Následně jste dne 30. března 2022 svůj dotaz upřesnil takto:

Obdobnou žádost jsem již zaslal dne 28. 3. 2020 prostřednictvím tohoto emailu, avšak teprve dnes jsem uvědomil, že daná analýza je časově ohraničena (viz výše), a proto potřebuji analýzu/hodnocení obou těchto resortů i za zbylé období roku 2020.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.