CZ EN

Online konference ke spuštění webu Kapitalovypruvodce.cz

Ministerstvo financí pořádá ve spolupráci s Ernst & Young, FleishmanHillard a Programem na podporu strukturálních reforem Evropské komise virtuální konferenci ke spuštění webových stránek Kapitalovypruvodce.cz.

Tyto webové stránky mají za cíl vysvětlit malým a středním podnikům alternativy k tradičnímu financování se bankovním úvěrem. Budou na nich popsány jednotlivé možnosti financování podnikání dluhem nebo vlastním kapitálem s návodem na jejich praktické využití. Web nabídne příběhy společností, které se úspěšně financovaly například prostřednictvím crowdfundingu a jiných inovativních platforem, soukromého investora nebo trhu START Burzy cenných papírů Praha. Dále bude web obsahovat tematické video-rozhovory s odborníky na kapitálový trh a užitečné kontakty. Nebude chybět ani krátký kvíz pro snazší analýzu potřeb a možností konkrétní společnosti.

Konferenci uvede ministryně financí JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. Konference se uskuteční ve čtvrtek 29. dubna 2021 od 10:00 do 12:00 a představí projekt „Kapitálový průvodce“ a aktuální situaci na kapitálových trzích v České republice, včetně plánů a výhledů do budoucna. Hlavní část konference bude následována třemi interaktivními a tematickými workshopy, které proběhnou současně od 13:30 do 15:00. Workshopy budou věnovány jednotlivým způsobům financování podnikání (1. akciové trhy, 2. soukromý kapitál a 3. dluhopisy a inovativní platformy) a v panelu řečníků budou odborníci s dlouholetými praktickými zkušenostmi a společnosti, které se takto úspěšně financovaly. Účastníci workshopů budou moci klást řečníkům dotazy.

Účast na konferenci a workshopech je zdarma, je však potřeba se zaregistrovat zde.

Těšíme se na Vás!

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.