CZ EN

Přechod Monitoru IISSP na novou doménu státní správy

Ministerstvo financí (MF) informuje, že zavedlo pro Monitor IISSP novou adresu. Aktuálně je tedy Monitor IISSP dostupný na následujících adresách:

Tyto změny vyplývají z Usnesení Vlády České republiky ze dne 16. srpna 2023 č. 578 o harmonogramu migrace ústředních orgánů státní správy na jednotnou státní doménu „gov.cz“, a z dalších technických podmínek a pravidel komunikace informačních systémů, které stanovuje zákon č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, zejména povinnost publikovat služby ISVS jednotlivým uživatelům prostřednictvím Centrálního místa služeb. 

Služba bude dostupná paralelně na obou adresách do konce října 2024. Poté bude nastaveno přesměrování komunikace ze stávající adresy na cílovou adresu https://monitor.statnipokladna.gov.cz, kde bude služba dále provozována.

MF upozorňuje, že toto přesměrování bude nastaveno jak pro uživatelské rozhraní, tak pro webové služby poskytované systémem.

Předpokládáme, že služby přesměrování budou dostupné cca po dobu 1 roku, poté bude služba dostupná již pouze na nové adrese. Doporučujeme uživatelům změnit v tomto období nastavení svých stanic na cílovou adresu.

Zdroj: MF – Kompetenční centrum IISSP, kc.iissp@mfcr.cz  

Vyplnit žádost

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.