CZ EN

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Dotaz:

Rád bych se dozvěděl, jaké finanční prostředky ze státního rozpočtu ČR a také z jiných zdrojů, např. z dotací EU, dalších různých programů a na jaké projekty byly nebo budou prostřednictvím např. vašeho úřadu ap. poskytnuty nebo schváleny pro územní celek města Beroun, okres Beroun

Odpověď:

Městu Beroun byla prostřednictvím informačních systémů ISPROFIN 3,  ISPROFIN 2005 a ISPROFIN EDS/SMVS – Evidenční dotační systém a správa majetku ve vlastnictví státu poskytnuta Ministerstvem financí pouze jedna dotace na rekonstrukci školní jídelny. Vzhledem k tomu, že tyto systémy nemusí obsahovat veškeré dotace poskytnuté městu Beroun, doporučuji Vám k vyhledání dalších možných poskytnutých dotací  informační zdroj CEDR – Centrální evidence dotací z rozpočtu, který je přístupný z internetových stránek Ministerstva financí - CEDR - Centrální evidence dotací z rozpočtu. V příloze Vám zasílám základní údaje o akcích (dotacích) poskytnutých prostřednictvím výše uvedených informačních systémů.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.