CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-274/2023/74

Dotaz:

V návaznosti na informace z veřejných sdělovacích prostředků mi dovolte obrátit se na Vás v zastoupení mého klienta s žádostí o poskytnutí následujících informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů:

  1. dopis, kterým byl Platební a certifikační orgán Ministerstva financí ze strany Evropské komise informován o tom, že „byly splněny podmínky pro zrušení upozornění na možné částečné přerušení platební lhůty,“ přičemž „u budoucích průběžných žádostí o platbu komise již nebude vyžadovat obecné ujištění týkající se výdajů na operace poskytnuté skupině Agrofert a výdajů na operace příjemců držených ve svěřenských fondech“(dále jen „dopis“);
  2. zápis z jednání tzv. Interruption Committee ze září 2022, na kterém bylo dle veřejných sdělovacích prostředků probíráno „odblokování“ výplat dotací pro skupinu Agrofert probíralo (dále jen „jednání“);
  3. veškerou komunikaci mezi Platebním a certifikačním orgánem Ministerstva financí na straně jedné, a Evropskou komisí na straně druhé, která předcházela konání jednání a vyhotovení dopisu, (dále jen „dokumenty“).

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.