CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-6729/2023/74

Dotaz:

  1. Žádám informaci o tom, kolik korun (Kč) vyplatilo Ministerstvo financí prostřednictvím krajských úřadů a Magistrátu hl. m. Prahy jako náhrady škod způsobených vybranými živočichy podle zákona č. 115/2000 Sb., o poskytování náhrad škod způsobených vybranými zvláště chráněnými živočichy, ve znění pozdějších předpisů, v letech 2015 až 2022. Jako požadovaná informace mi stačí celková suma peněz zvlášť za každý z uvedených roků bez ohledu na to, zda byla náhrada škody vyplacena krajským úřadem podle § 10 odst. 3 zmíněného zákona nebo na základě rozsudku soudu (§ 10 odst. 6 zmíněného zákona).
  2. Žádám informaci o tom, zda Ministerstvo financí vydalo kdykoli po roce 2003 až do současné doby ve vztahu ke krajským úřadům a Magistrátu hl. m. Prahy nějaký metodický pokyn nebo metodickou informaci apod., týkající se postupu krajských úřadů a Magistrátu hl. m. Prahy při poskytování náhrad škod podle zákona č. 115/2000 Sb. V kladném případě žádám o poskytnutí kopie takového pokynu (informace) nebo o sdělní, kde se mohu seznámit s jejich obsahem.

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.