CZ EN

Žádost o poskytnutí informací ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb.

Žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, č.j. MF-14007/2023/74

Dotaz:

„Město Rychvald žádá o poskytnutí informací souvisejících s provozem závodu společnosti ALTIN JM GROUP s.r.o., se sídlem Myslivecká 2370, 735 32 Rychvald, IČ: 25366955, který se nachází v Rychvaldu, na ul. Myslivecká č.p. 2370, na pozemku par.č. 6613 a navazující v k.ú. Rychvald.

Společnost ALTIN JM GROUP s.r.o. vybudovala na shora uvedených pozemcích v k.ú. Rychvald závod na výrobu instantních nudlí, jehož provoz byl zahájen od začátku roku 2023.

Město Rychvald žádá Ministerstvo financí o poskytnutí informace níže uvedené:

  • byla společnosti ALTIN JM GROUP s.r.o. poskytnuta Ministerstvem financí dotace či jakákoliv jiná forma veřejné podpory z veřejných prostředků za účelem výstavby závodu v k.ú. Rychvald na výrobu instantních nudlí, na pořízení technologií či jiných zařízení a součástí závodu,
  • kopii smlouvy, na jejímž základě Ministerstvo financí tuto podporu poskytlo,
  • pokud dotaci či jinou formu podpory neposkytlo Ministerstvo financí, je Ministerstvu financí známo, že by tuto podporu poskytlo jiné ministerstvo či jiná organizace nebo poskytovatel dotací či veřejných podpor z veřejných prostředků včetně prostředků pocházejících ze zdrojů Evropské unie, a pokud ano, který subjekt tuto podporu poskytl, v jaké výši, kdy a za jakých podmínek.“

Odpověď:

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.