CZ EN

Komunikační parametry pro produkční (ostré) prostředí

Ke změně elektronické pečeti dojde 3.5. v 10:00.

V souladu s vyhláškou č. 10/2019 Sb., o způsobu oznamování a zasílání informací a přenosu dat provozovatelem hazardních her, rozsahu přenášených dat a jiných technických parametrech přenosu dat (dále jen „reportingová vyhláška“) se zveřejňují komunikační parametry produkčního (ostrého) prostředí, tedy údaje nutné k technickému zabezpečení poskytování automatizovaného přístupu orgánu vykonávajícího dozor podle § 2 odst. 2 reportingové vyhlášky.

Produkční (ostré) prostředí je provozováno pod identitou Celní správy České republiky (jako orgánu vykonávajícího dozor).

Oficiální termín spuštění prostředí viz Pilotní provoz produkčního (ostrého) prostředí. Přístup k potvrzovacím balíčkům a aplikacím je možný pouze s použitím registrovaného autentizačního certifikátu provozovatele.

Certifikáty orgánu vykonávajícího dozor pro produkční (ostré) prostředí jsou v připojených souborech v několika formátech.

Dokumenty ke stažení

Poznámka: Komunikační parametry pro Playground jsou určeny pro veřejné testovací rozhraní (Playground), které je oddělené od produkčního (ostrého) prostředí. Playground je kompletní samostatná verze systému a má vlastní databázi komunikačních parametrů provozovatelů. Registrace do Playgroundu a mechanismus stahování a zpracování automatizovaných výstupů Playgroundu jsou zcela odděleny od produkčního (ostrého) prostředí.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.