CZ EN

Zpřístupnění formuláře pro Registraci komunikačních parametrů pro produkční (ostrou) verzi

V návaznosti na nabytí účinnosti § 2 reportingové vyhlášky (vyhláška č. 10/2019) bude v pondělí 1. 4. 2019 zahájena Registrace komunikačních parametrů provozovatelů pro produkční (ostré) prostředí. Pro registraci, tedy oznámení údajů nutných k technickému zabezpečení poskytování automatizovaného výstupu, vyplňte formulář: „Registrace - Oznámení údajů nutných k technickému zabezpečení poskytování aut. výst. dle vyhl. č. 10/2019" na adrese https://forms.celnisprava.cz/aforms.php?action=fill&id_form=159. Formulář registrace bude dostupný od 1. 4. 2019 a obsahuje odkaz na pokyny k vyplnění.

Poznámka: Formulář označený “PLAYGROUND VERZE” na adrese https://forms.celnisprava.cz/aforms.php?action=fill&id_form=157 je určený pouze pro registraci komunikačních parametrů pro veřejné testovací rozhraní (Playground), které je oddělené od produkčního (ostrého) prostředí. Playground je kompletní samostatná verze systému a má vlastní databázi komunikačních parametrů provozovatelů. Registrace do Playgroundu není automaticky registrací do produkčního (ostrého) prostředí.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.