CZ EN

Zveřejnění údajů o uchazeči dle zákona č. 353/2019 Sb. (nominační zákon) - ČEZ, a.s.

Ministerstvo financí na základě povinnosti uložené zákonem č. 353/2019 Sb., o výběru osob do řídících a dozorčích orgánů právnických osob s majetkovou účastí státu (nominační zákon) dle § 13 nominačního zákona tímto zveřejňuje, že uchazečem, jehož nominaci navrhuje do právnické osoby s majetkovou účastí státu ČEZ, a.s., jako člena dozorčí rady, je pan JUDr. PhDr. Vratislav Košťál, Ph.D., narozen v roce 1976.

Ministerstvo financí postupem dle § 16 nominačního zákona oznamuje nominaci JUDr. PhDr. Vratislava Košťála, Ph.D do funkce člena dozorčí rady společnosti ČEZ, a.s. Výbor pro personální nominace tuto nominaci projednal a ve svém stanovisku dne 8. listopadu 2022 ji doporučil. Ministerstvo financí v souladu s doporučením a odůvodněním Výboru nominaci navrhlo. Dozorčí rada společnosti dne 24. listopadu 2022  JUDr. PhDr. Vratislava Košťála, Ph.D.  jmenovala náhradním členem. Následně  valná hromada společnosti tuto nominaci dne 26. června 2023 potvrdila.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.