CZ EN

Ministerstvo financí vás zve na prezentaci „Pomoc Ukrajině prostřednictvím mezinárodních finančních institucí: příležitosti pro české podniky“

Srdečně Vás zveme na prezentaci a následnou networkingovou akci „Assistance to Ukraine through international financial institutions: opportunities for Czech companies“, která se bude konat ve středu 9. října od 10 hodin v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně. Prezentace je součástí akce Contact Ukraine, jejímž hlavním organizátorem je Ministerstvo průmyslu a obchodu. 

Zástupci mezinárodních finančních institucí – Mezinárodní finanční korporace, Evropské banky pro obnovu a rozvoj, Evropské investiční banky a české Exportní garanční a pojišťovací společnosti na akci představí možnosti financování dostupné pro české firmy pro projekty realizované na Ukrajině.

Po prezentacích a diskuzi proběhne networkingová akce, na které bude možné přímo navázat osobní kontakt s jednotlivými zástupci a projednat projekty konkrétních firem.

Kdy? 9. října 2024, od 10:00 do 12:30
Kde? Výstaviště Brno, pavilon A, hala A1 

Samotná akce je zcela zdarma, ovšem je třeba mít vyřízenou registraci/vstupenku na Mezinárodní strojírenský veletrh, v rámci něhož se koná. 

Prezentace i celá akce Contact Ukraine proběhne v angličtině. Podrobný program události naleznete v příloze.

Dokumenty ke stažení

Vyplnit žádost

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.