CZ EN

Pozvánka na webinář Mezinárodní finanční korporace: Czech-Ukrainian Agribusiness Partnerships: Seeding Growth for Resilience and Sustainability, úterý 26. března 2024

Srdečně Vás zveme na seminář pro české firmy k možnostem zapojení do projektu k posílení odolnosti potravinových systémů ve střední a východní Evropě (Agri Resilience Project) Mezinárodní finanční korporace (IFC). Cílem projektu je identifikovat investiční příležitosti v potravinářském a zemědělském průmyslu vhodné pro financování prostřednictvím IFC.
 
Během semináře budete mít možnost:

  • dozvědět se o rozmanité nabídce produktů a služeb IFC,
  • zjistit, jak mohou české společnosti spolupracovat s IFC a podpořit růst a odolnost v Evropě a
  • navázat kontakty s partnery z oboru.

 
Kdy? V úterý 26. března 2024, 9:30 – 13:00
Kde? Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 32, Praha (s možností účasti online)
 
Seminář organizuje Ministerstvo financí spolu s Ministerstvem průmyslu a obchodu, Ministerstvem zemědělství a IFC. IFC je největší světovou rozvojovou institucí zaměřenou na soukromý sektor, náleží do Skupiny Světové banky.
 
Více informací o programu naleznete v přiložené pozvánce. Registraci na webinář provedete zasláním vašich firemních a kontaktních údajů prostřednictvím formuláře pod tímto odkazem. Seminář proběhne v angličtině.

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.