CZ EN

Podpis Dohody o zamezení dvojího zdanění mezi ČR a Bosnou a Hercegovinou

Ministr financí České republiky Miroslav Kalousek a ministr financí Bosny a Hercegoviny Dragan Vrankić dnes v Praze podepsali Smlouvu o zamezení dvojího zdanění mezi oběma zeměmi. Uzavřením této smlouvy se zvýší právní jistota investorů i ostatních daňových subjektů obou zemí, a to zejména pokud jde o existenci a výši jejich daňové povinnosti. Tisková zpráva.

Ustanovení Smlouvy mezi Československou socialistickou republikou a Socialistickou federativní republikou Jugoslávie o zamezení dvojího zdanění v oboru daní z příjmu a z majetku, která byla podepsána v Praze dne 2. listopadu 1981, přestanou být platná a přestanou se provádět ve vztazích mezi Českou republikou a Bosnou a Hercegovinou dnem, kterým se začne provádět tato nová smlouva. Pokud následný legislativní proces v obou státech proběhne standardním způsobem, lze předpokládat, že by se tak mohlo stát 1. ledna 2009.

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.