CZ EN

Konference k projektu Posílení řízení a kontroly veřejných financí – KAPACITA NAPLNĚNA

Ministerstvo financí – Centrální harmonizační jednotka si Vás dovoluje pozvat na konferenci realizovanou v rámci projektu Posílení řízení a kontroly veřejných financí financovaného z Fondů EHP 2014-2021.

Cílem konference je představit výsledky analýz zpracovaných v rámci Projektu a připravit tak prostor pro navazující diskusi širší odborné veřejnosti nad budoucími legislativními změnami v oblasti finanční kontroly. Tato diskuse bude mít formu veřejných konzultací, které proběhnou v říjnu a listopadu 2022.

Termín konání konference: 27. září 2022 od 9:00

Kapacita mezinárodní konference je již naplněna. Pokud se chcete registrovat jako náhradník, použijte online formulář. V případě uvolnění místa Vám potvrdíme účast emailem.

Harmonogram plánovaných veřejných konzultací je rovněž zveřejněn na internetových stránkách MF. Registrace na veřejné konzultace probíhá samostatně. Počet účastníků na každé z veřejných konzultací je z kapacitních důvodů omezen na 50 osob.

Kontakty: 

Ing. Radka Kapounová, tel.: 257 042 392; mobil: 739 429 649; email: projektCHJ@mfcr.cz 

Další informace o projektu: 

Dokumenty ke stažení

Dokumenty ke stažení

Zobrazit formulář

Kontaktní formulář

Toto pole nevyplňujte!!!

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA a platí tyto zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.